A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába!
További információRendben
F.I.T. - Rövidítés, jelentése: Funkcionális Innovatív Technológiák.

DRI-FIT - Ez a technológia az izzadtság elvezetését szolgálja. A használó bőrfelszínéről a szövet felületére szívja a felesleges nedvességet, így gyorsabban elpárologhat.

Therma-Fit - Bolyhosított belső anyag, ami biztosítja a hőszigetelést, ezzel megtarta a test természetes melegét.

Storm-Fit - Szél- és vízállóságot szolgál. A vizállóság szintjét egy index szám jelöli a következőképpen:
  • STORM-FIT 1: védelem mérsékelt időjárás esetén
  • STORM-FIT 5: könnyű és mérsékelt eső vagy hóesés(5000 mm-ig vízálló)
  • STORM-FIT 10: erős esőzés(10000 mm-ig vízálló)
  • STORM-FIT 20: Szélsőséges esős vagy havas idő(20000 mm fölött is vízhatlan)
DRI-FIT Knit - Ez a speciális kialakítású különböző sűrűségű szövéssel készített puha és könnyű anyag segít a hőszabályozásban. Kiváló szellőzést biztosít a stratégiai pontokon a nyitott anyagszerkezetnek köszönhetően.

DRI-FIT Touch - Könnyű és jól szellőző anyag, ami könnyed viseletet biztosít a melegben. A felhevült testet kíválóan hűsíti a nagy melegben légáterszetőképességének köszönhetően. Szabad mozgást tesz lehetővé rugalmasségának köszönhetően.

DRI-FIT Wool - Gyapjút és poliésztert kombináló anyag, ami biztosíta a meleget, ugyan akkor a mozgásszabadságot és a jó szellőzéstis. Elevezeti az izzadtságot és gyors száradást tesz lehetővé.

Sphere Technológia - Háromdimenziós szerkezetű kialakítás a szövet belső részén, ami egy mély légréteget teremt a bőrfelszín és a ruha között. A speciális kialakításnak köszönhetően megtartja a mozgásközben termelődött hőt és optimalizálja ennek a légrétegnek a működését.

  • Sphere Dry - Csökkenti a nedvesség érzetet és elősegíti az izzadtság gyorsabb elpárolgását.
  • Sphere Cool - Elősegíti a felesleges izzadtás gyors párolását, így segít a test természtes  hűtésében.

Nike PRO - Sportolóknak készített aláöltözet. Puha, dörzsölés mentes, testhezálló. Fedik a testet és kiválóan elvezetik az izzadtságot.

PRO Hyperwarm - Testhezálló. Kiválóan megtartja a test természetes hőmérsékletét, így ez a technológia megfelelő választás hűvös, hideg idő esetén.

PRO Hypercool - Főfunkciója az izzadtság elvezetése és a nedvesség gyorsabb elpárolgása valamint fokozott légáteresztést tesz lehetővé a test megfelelő területein.

STABLE RIDE - Futócipőknél használt technológia.(stabil futás) Stabil mozgást tesz lehetővé a túlzott pronálást tompító továbbfejlesztett belső tartás.

BAREFOOT RIDE - Futócipőknél használt technológia.(mezítlábas jellegű futás) Úgy van kialakítva, hogy a cipőben a használó lábfejének mozgása minél közelebb álljon a természetes mezítlábas futáshoz.

NEUTRAL RIDE - Futócipőknél használt technológia.(neutrális futás) A talp kialakítása csökkenti a káros erőhatásokat és kénylemet biztosít.

TRAIL RUN - Futócipőknél használt technológia.(terepfutás) A talp külső részén található érdes részek segítik a cipőnek a talajhoz való tapadást.

FREE 5.0 - A cipő sarok- és elülső talprésze közötti eltérés 8 mm.

FREE 4.0 - A cipő sarok- és elülső talprésze közötti eltérés 6 mm.

FREE 3.0 - A cipő sarok- és elülső talprésze közötti eltérés 4 mm.

FREE 1.0 - A cipő sarok- és elülső talprésze közötti NINCS eltérés. Ez biztosítja a kiváló talaj érzékelést.

AIR - Beépített gázzal töltött betét, ami puh aés kényelmes járást biztosít viselőjének.

AIR MAX - Vastag beépített légbetét, mely maximális puhaságot, kényelmet és védelmet biztosít.

ZOOM AIR - Vékony speciális légbetét. Rugalmas járást és optimális földhöz közeli járást biztosít.

SHOX -  Ez a technológia kihasználja a trambulin effektust és a beépített oszlopok segítségével az ütközéscsillapítás mellett a legtöbb eregiát adja vissza.

IMPAX - A SHOX sarokmegoldás speciális változata. A rugalmas elemek itt más geometriai elrendezésben helyezkednek el.

FREE FLYKNIT - Szorosan illeszkedik a cipő felsőrésze biztosítva a tartást és a természetes mozgás nyútotta előnyöket.

DRY-FIT KNIT - Puha és könnyű anyag, ami optimális hőmérsékletet biztosít minden esetben. A cipőn egy szabad szemmel is jól látható új kötésminta biztosítja a megfelelő szellőzést.

DYNAMIC SUPPORT - A cipő talp bélésében biztosítja a stabilitást. Puhább hab jellemző rájuk a külső oldal kipárnázásáért és egy szilárdabb a középső oldalon.