A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába!
További információRendben

A BOOST™ örökre megváltoztatja a futás!
Forradalmi energia-visszajuttatás, kiemelkedő párnázottság, optimális illeszkedés és hőmérséklettől független egyenletes teljesítmény: az adidas bemutatja az Energy Boostot, azt a párnázottsági technológiát, amely a lehető legnagyobb energia-visszajuttatást biztosítja a futóiparban. S amelytől a futás többé már nem az lesz, ami eddig volt.

miCoach: Mobil alkalmazással gyorsabb leszel. A futás minden pillanata GPS alapú rögzítésre kerül.Az alkalmazás ingyenesen letölthető iPhone-ra, BlackBerry-re, és Android operációs rendszerre rendelkező mobil készülékekre. Az edzés során tetszés szerint lekérheted a számodra legfontosabb információkat, a sebességed, a megtett utat, az edzés során aktuálisan felhasznált kalória mennyiségét.


Torsion system: Pehelykönnyű alátámasztás a láb középső részén, amely lehetővé teszi, hogy a láb elülső és hátsó része függetlenül mozogjon a jobb felületi adaptáció és stabilitás érdekében.

Traxion: A külső talp maximális tapadását biztosítja anélkül, hogy túlzott nyomás-pontokat jelentene a láb számára. Ideális szabadtéri sportok számára.

Adiprene: Nagyfokú ütközéscsillapító képességgel rendelkező anyag, párnázottságot nyújt  a sarok számára, és védi a sarkot a talajjal való ütközéskor.

Adiprene +: Nagyfokú ütközéscsillapító képességgel rendelkező anyag párnázottságot nyújt a láb elülső része számára és biztosítja a lábujjak dinamikus mozgásszabadságát.

ClimaCool: Hűvös, kényelmes viselet, amely biztosítja a csúcsteljesítményt, még a legforróbb éghajlati feltételek mellett is, mivel aktívan elvezeti a hőt és az izzadtságot a testtől, hőleadó- és nedvesség-elpárologtató anyagok, szellőzési csatornák, illetve a levegő bőrhöz közeli cirkulációját lehetővé tevő háromdimenziós anyagok kombinációján keresztül.

ClimaWarm: Könnyű, légáteresztő és szigetelő szövetek, amelyek hideg időben a testet melegen és kényelemben tartják. A test melegen tartása megtakarított energiát jelent, amit hasznosabb célokra lehet majd felhasználni.

ClimaProof: Védelmet biztosít az időjárás viszontagságai ellen. A légáteresztő anyag biztosítja az eső- és szélállóságot, míg a szellőző és nedvességkezelő réteg megakadályozza a nedvesség felgyülemlését a ruházaton vagy cipőn belül.

GeoFit: A megfelelő anatómiai területeken elhelyezett párnák alkalmazkodnak a láb alakjához, és a nyomás egyenletes elosztása révén növelik a lábbeli idomulását és kényelmét, és növelik a biztonságot és stabilitást.

ClimaLite: Bőrközelben viselt, könnyű, légáteresztő anyag, amely elvezeti az izzadtságot, és viselőjét melegben is hűvösen és szárazon tartja.

Clima365: Tetőtől talpig biztosítja az optimális hőmérsékletet. a tervezők képesek a ClimaCool, a ClimaWarm, és a ClimaProof előnyeit egyetlen termékbe integrálni oly módon, hogy minden technológiát pontosan odahelyeznek, ahol szükség van rá a sportoló specifikus igényeinek megfelelően.

Formotion: Forradalmian új szabások és a háromdimenziós kialakítás formázott ruházatot eredményeznek, amelyek optimalizálják az illeszkedést, a kényelmet, és növelik a sportoló mozgásszabadságát.